Nosaltres – Gestportable – Advocats Sant Cugat

Gestportable – Dret Civil, Dret Laboral, Dret Penal, Dret Mercantil / Concursal, Dret Contable, Dret Administratiu.

Nosaltres – Gestportable – Advocats Sant Cugat – assessors legals

Aquest despatx neix durant la crisi del Covid-19 a fi de poder donar resposta a les noves necessitats dels nostres clients, proveint-los d’un assessorament integral en les següents disciplines:

Nosaltres – Gestportable – Advocats Sant Cugat – Dret fiscal, comptabilitat, dret mercantil, dret civil, serveis de gestió tributaria i registral, dret laboral i prevenció de riscos laborals.

Nosaltres – Advocats Sant Cugat

Ajudem tan a particulars com a les empreses en la gestió de diversos assumptes jurídics i fiscals. Entenem que ens trobem en un context de dinamisme i internalització on la digitalització i les telecomunicacions juguen un paper clau.

Nosaltres – Advocats Sant Cugat

Ajudem tan a particulars com a les empreses en la gestió de diversos assumptes jurídics i fiscals. En aquest sentit garantim un tracte directe, proper i personalitzat i, al mateix temps, apostem per les noves tecnologies per a gestionar els assumptes amb la màxima eficiència possible

Nosaltres – Advocats Sant Cugat – Dret Civil

Dret Civil

Responsabilitat patrimonial de l’administració.Ajudes i subvencions públiques. Reclamacions de quantitat. Litigació contenciosa-administrativa. Tramitació d’expedients sancionadors. Contractació pública i tramitació de llicències.

Una assessoria multidisciplinaria

per donarsolucions

 

Som un equip de professionals amb anys d’experiència en assessoria i gestió empresarial. Apostem pel talent, el dinamisme i la innovació.

El fet de ser una assessoria multidisciplinaria constituïda per una varietat de perfils professionals, ens dota de la capacitat per a treballar en equip de manera eficaç i proactiva.

El nostre repte és trobar la millor solució per a cada qüestió, oferint un servei d’assessorament integral, tan legal com econòmic i societari. Aquesta atenció personalitzada és l’únic camí que permet cobrir satisfactòriament les necessitats dels nostre clients i comprendre millor els seus objectius.

La satisfacció de fer bé la feina no és una opció, és el nostre resultat!

gestportable-equip-3

Serveis legals i de Gestió Empresarial

El nostre equip

SAMSUNG CSC

Oscar Baró

Advocat


obaro@gestportable.com
SAMSUNG CSC

Marcel Ramisa

Graduat en Dret - Expert en Dret Tributari i comptabilidat


mramisa@gestportable.com